Cinefòrum: "Planes para mañana"


Aquest febrer del 2021 estrenem el Primer Cicle de Cinefòrums de Camins per la Igualtat. Degut a la pandèmia, els primers els realitzarem de forma virtual, mitjançant les sales online. i esperem poder-nos veure en algunes sessions presencials. 

Per les sessions online, la idea és que cadascú que vulgui assistir pugui veure la pel·lícula còmodament i en el moment que millor li plagui i trobar-nos per parlar-ne i intercanviar opinions.

Per aquesta primera sessió hem escollit la pel·lícula de "Planes para mañana" (2010) dirigida per Juana Macías. 

📆 Diumenge 21 de febrer a les 18h

📽️ "Planes para mañana": la podeu trobar a Amazon Prime Vídeo i a Filmin. En algunes biblioteques de la Diputació de Barcelona també està disponible.

🖱️ Poc abans de la sessió publicarem l'enllaç de la sala virtual on trobar-nos.

📧 Inscripcions i dubtes per correu a: caminsperlaigualtat@gmail.com 

A "Planes para mañana" veurem la història de quatre dones que s'enfronten al dia més important de la seva vida, un dia en què han de decidir si començar de nou o continuar amb la seva dura rutina. Inés intenta afrontar les seves disputes familiars i professionals en descobrir, als gairebé 40 anys, que està embarassada. Antonia es retroba amb un vell amor que la porta a replantejar-se la seva realitat familiar. Marian ha de meditar si li dóna una altra oportunitat al seu violent marit i Mónica sofreix una pèrdua inesperada que alimenta el seu desig de venjança.

Al cinefòrum podrem parlar de diferents temàtiques que ens preocupen i que deu anys després són encara ben actuals. 

Us hi animeu? Us deixem aquí el tràiler per anar fent boca: 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Olympe de Gouges - 12 mesos, 12 històries

Aquest 8M, il·lumina Cànoves i Samalús de lila!

Yo Voy conmigo