El joc de la maleta: Las brujas de Farrabús (de 6 a 12 anys)


 Avui us volem parlar d'un dels primers jocs que vam adquirir pensant en la maleta coeducativa: "Las brujas de Farrabús", és també el primer que vaig provar i me'n vaig enamorar al moment, de joc senzill però amb molts missatges que et permeten treballar emocions i vells estereotips. 

La història que hi ha darrera, explicada per la mateixa editorial ekilikua, és la següent:  

Volent doblegar el caràcter de la seva promesa, el Príncep Blau ha ordenat a el mag del Regne de Farrabús l'elaboració d'una poció que li faci comportar-se com les princeses dels contes; però la seva màgia se li ha anat de les mans i està afectant a nois i noies del poble ...

Només amb l'ajuda de les bruixes podreu aturar el malefici, si sou capaços de endinsar-vos en el perillós bosc, jugar en equip i trobar els elements màgics que es necessiten per desfer el conjur (el mirall de l'autoestima, l'escut de No és No , un pètal de la no-sóc-de-ningú, la clau que obre el cadenat de l'amor esclau, una llàgrima de troll sensible ...).

D'aquesta manera, ens veiem en un taulell amb diferents camins per arribar a trobar-nos amb les bruixes. Pel camí ens hi esperen diferents aventures, des de trampes fins als elements màgics que permetran trencar el conjur. Elements que us faran somriure i us ressonaran de ben segur. 

Aquí us deixem el vídeo que us farà venir ganes de jugar-hi. Ja sabeu com demanar-nos el joc? No? Doncs llegiu l'article "Maleta coeducativa" que vam publicar fa poc i escriviu-nos a caminsperlaigualtat@gmail.com. És ben senzill!

També us deixem un enllaç a les instruccions i una dinàmica que l'editorial mateix ens ofereix. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Olympe de Gouges - 12 mesos, 12 històries

Aquest 8M, il·lumina Cànoves i Samalús de lila!

Yo Voy conmigo