El joc de la maleta: Las niñas de Jacaranda (de 4 a 8 anys)


Avui us volem parlar d'un dels primers jocs que vam adquirir pensant en la maleta coeducativa: "Las niñas de Jacaranda". 

L'editorial ekilikua ens presenta aquest joc d'aquesta manera: 

Tothom sap que des del cim de la Muntanya Blava es poden atrapar estrelles. I tothom sap que tota estrella guarda el somni d'una persona. Però tothom també sap que arribar al seu cim és impossible. 
Tantes i tantes vegades els van dir a les nenes de Jacaranda que eren petites i febles i que no valien res més que per tenir cura de la ramaderia i de la casa, que les nenes van acabar per creure-ho, oblidant dels seus somnis. 

Aquesta és l'aventura d'unes nenes a les que sempre van dir que elles no podrien, que era impossible... El viatge d'unes nenes agermanades amb cors gegants que es rebel·len contra el seu destí i parteixen a la recerca del cim de la Muntanya Blava per assolir els seus somnis.

És un joc senzill, divertit i cooperatiu. Amb diferents nivells de dificultat segons les edats de la canalla que hi jugui. Explicar el conte inicial als infants és també un al·licient, escolten amb entusiasme les paraules sobre aquelles nenes que volen recuperar els seus somnis i potser us trobeu amb l'agradable sorpresa de comentaris com aquests: "i per què han de fer només les nenes totes aquestes feines?" o un "aquest també és el meu somni,i aquest també!". 

I per tal que pugueu veure en què consisteix el joc, us deixem amb el vídeo que la mateixa editorial ha preparat i un enllaç a les instruccions.

Si voleu gaudir-lo unes setmanes, ja sabeu, envieu-nos un correu electrònic a: caminsperlaigualtat@gmail.com. Per conèixer millor com funciona la nostra maleta coeducativa, consulta l'article "Maleta coeducativa".





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Olympe de Gouges - 12 mesos, 12 històries

Aquest 8M, il·lumina Cànoves i Samalús de lila!

Yo Voy conmigo